Vad kan våra rörmokare hjälpa dig med?

Är det dags att renovera badrummet, ska du installera nya vitvaror eller har du läckande kranar och igensatta avlopp kan du kontakta oss. Vi har certifierade rörmokare som utför VVS arbeten i Dalarna. Vi kan erbjuda VVS arbeten till mycket konkurrenskraftiga priser.

En rörmokare, även kallat VVS-montör, är en certifierad hantverkare som kan hjälpa dig med rördragningar för vatten och avlopp. En rörmokare installerar även vitvaror som exempelvis tvättmaskin, diskmaskin, luftkonditionering men även värmepumpar. När du får stopp i avloppet, en kran läcker eller då ett vattenrör har brustit är det till rörmokaren som du behöver ringa för att få problemet avhjälpt. Rörmokare är en av få hantverkare som arbetar jour, dygnet runt, för att kunna avhjälpa fel i akuta situationer. Då det uppstår en vattenläcka är det viktigt att snabbt åtgärda detta så att inte fastigheten får fuktskador som senare utvecklar sig till mögel.

 

Anlita rörmokare i Smedjebacken

När du behöver anlita en VVS-montör kan du vända dig till Barkens Bygg som har certifierade rörmokare. Barkens Bygg är ett byggföretag i Smedjebacken som utför uppdrag åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Dalarnas län. Våra rörmokare är certifierade inom VVS vilket innebär att du kan vara säker på att du får arbetet utfört på ett korrekt och säkert sätt.

 

Badrumsrenovering

När du ska renovera badrum behöver du anlita en VVS-montör som dels river gamla rörledningar och avlopp och dels monterar in nya rörledningar och avlopp. En rörmokare behöver vanligtvis återkomma vid ett par tillfällen i samband med en badrumsrenovering. Vid första besöket tas gamla rör bort och därefter installeras nya rörledningar. Efter att renovering av badrummet är avslutad återkommer rörmokaren för att installera vitvaror och ansluta dessa till vatten och avloppssystemet.

 

När du ska renovera badrum kan Barkens Bygg också åta sig totalentreprenader då vi, utöver certifierade rörmokare, även har certifierade plattsättare och snickare. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din badrumsrenovering.

 

Installera vitvaror

Våra certifierade rörmokare i Smedjebacken kan också hjälpa dig med installationer av vitvaror. När du ska installera en tvättmaskin eller en diskmaskin behöver dessa anslutas till vattensystemet men också till avloppet. I moderna bostäder finns det oftast rörledningar med standardanslutning fördragna men i äldre bostäder saknas oftast dessa. Våra rörmokare kan dra fram rörledningar och avlopp och utföra installationen av dina vitvaror. Det gör att du kan vara säker på att installationen av dina vitvaror blir korrekt utförda och att risken för att det senare ska uppstå vattenskador är mer eller mindre obefintlig.

 

Luftkonditionering och värmepumpar

När du ska installera luftkonditionering och värmepumpar behöver även dessa anslutas till vattensystemet. För att du ska vara säker på att arbetet utförs rätt bör du alltid anlita en certifierad rörmokare som sköter om installationen. Vi kan erbjuda dig skickliga och certifierade rörmokare i Smedjebacken som har en lång erfarenhet inom branschen, vilket gör att du kan vara trygg med våra installationer.

 

Nybyggnation, tillbyggnad och ombyggnad

Vi hos Barkens Bygg kan åta oss hela VVS entreprenaden i samband med att du ska bygga nytt, bygga om eller utföra tillbyggnad. Våra rörmokare är utbildade och certifierade inom VVS och har en stor kunskap och massor av erfarenhet då det kommer till att dra in VVS vid nybyggnationer. Det gör att vi kan erbjuda dig professionellt och säkert utförda VVS arbeten av högsta kvalité.

 

Service och underhåll

Har du läckande kranar, tilltäppta avlopp eller dålig vattentillförsel är du välkommen att kontakta oss för information om hur vi kan hjälpa dig. Vi åtar oss både stora som små VVS arbeten vilket innebär att vi även kan hjälpa dig med byte av kranar, rensning av avlopp och kontroll av vattensystemet.

 

Om oss

Barkens Bygg är ett byggföretag i Smedjebacken som utför byggarbeten i Dalarna. Våra medarbetare har yrkesbevis och de certifieringar som krävs för att kunna utföra sina arbeten på ett korrekt och säkert sätt. Vi kan erbjuda er ett flertal olika tjänster inom bland annat snickeriarbeten, murning och puts, plattsättning och rörmokare i Smedjebacken. Vi är försäkrade och lämnar alltid generösa garantier på våra arbeten så att du alltid kan vara trygg då du anlitar oss. Genom åren har vi fått massor av goda omdömen från våra kunder vilket borgar för att vi också kommer att göra dig nöjd.

 

Du kan kontakta oss genom formuläret på vår hemsida för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med dina projekt. Du kan också boka ett kostnadsfritt hembesök där vi förutsättningslöst diskuterar dina önskemål. Efter vårt hembesök kan vi lämna en offert där vi kan erbjuda dig fasta priser för våra tjänster.

Kontakta oss för kostnadsfri offert inför ditt kommande byggprojekt

Är du i behov av ett byggföretag i Smedjebacken? Vi på Barkens Bygg erbjuder privatpersoner, företag och föreningar gratis offert & platsbesök för att hjälpa er med det kommande byggprojektet!