Varmt välkommen till Barkens Bygg!

Varmt välkommen till Barkens Bygg!

Vi har varit verksamma sedan 2013 med inriktning på bygg och snickartjänster i Smedjebacken med omnejd.

Vi startade vårat byggföretag i Smedjebacken 2013, men ombildade företag 2017 till aktiebolag. Idag har vi byggt upp vårt byggföretag med 20 st noggranna, ambitiösa och trovärdiga anställda. 

Vi har professionella snickare och yrkesmän med behörighet för att kunna utför alla typer av tjänster inom , VVS, murning och plattsättning för privatpersoner, företag och föreningar i större delar av Dalarnas län. För oss har det alltid varit fokus på nöjda kunder och det bygger vi genom trygghet och kvalité. Att vara flexibel och lyssna in kundens behov har varit nyckeln, för att hitta anpassade lösningar för ett lyckat slutresultat.


Till alla våra kunder erbjuder vi kostnadsfri rådgivning, offert och platsbesök. Välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret här på hemsida för en första dialog om hur vi kan stå till tjänst med ditt kommande projektet. Vi har konkurrenskraftiga priser, jobbar med kvalitativa material och håller det vi lovar. 

Vi ser framemot att höra från dig!

Kontakta oss för kostnadsfri offert inför ditt kommande byggprojekt

Är du i behov av ett byggföretag i Smedjebacken? Vi på Barkens Bygg erbjuder privatpersoner, företag och föreningar gratis offert & platsbesök för att hjälpa er med det kommande byggprojektet!

Kontakta oss för kostnadsfri offert inför ditt kommande byggprojekt

Boka platsbesök

Här hittar du oss på webben