Vi är erfarna och kunniga murare i Smedjebacken

Ska du sätta upp en ny lättbetongvägg, mura en ny skorsten eller renovera din putsade fasad kan du vända dig till oss på Barkens Bygg som har utbildade murare i Smedjebacken. Vi kan åta oss alla typer av murnings-arbeten för privatpersoner, företag eller bostadsrättsföreningar i Dalarna.

När du vill utföra murnings-arbeten kan du vända dig till Barkens Bygg som är ett byggföretag i Smedjebacken som utför murning i hela Dalarnas län. Vi har erfarna och skickliga murare i Smedjebacken som har en lång erfarenhet inom branschen. Det gör att vi kan åta oss alla typer av murnings-uppdrag för privatpersoner, företag eller bostadsrättsföreningar. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig med din murning i Dalarna.

 

Olika typer av murnings-uppdrag

Det finns ett flertal olika tillfällen då du som fastighetsägare kan ha behov av att anlita murare för olika uppdrag. En murare murar bland annat väggar, fasadbeklädnader, öppna spisar, skorstenar, mur på tomten och mycket annat. Våra murare är också specialister på puts-arbeten vilket innebär att vi kan åta oss puts-arbeten både inomhus som utomhus, som exempelvis i samband med en fasadrenovering.

 

Murning med lättbetong

Att mura väggar med lättbetongväggar är ett smidigt alternativ då de har en stor hållfasthet, en bra isolering samtidigt som det ger ett bra underlag för väggens väggbeklädnad. När vi murar väggar med lättbetong så putsar vi väggarna, utifrån de behov som finns. Därefter kan väggarna spacklas och sedan målas eller kläs med kakel. Lättbetong kan användas i många olika sammanhang som exempelvis väggar i ett garage, vid upprättande av en mur runt tomten eller som både ytterväggar och innerväggar vid nybyggnation.

 

Fasadbeklädnad

Har du planer på att tilläggsisolera din fastighets fasad och sedan klä den med tegel kan våra erfarna murare i Smedjebacken hjälpa dig med projektet. Att tilläggsisolera fasaden kan leda till betydande besparingar av uppvärmningskostnaderna för huset. Samtidigt blir huset också mer välisolerat vilket gör att det stänger ute oljud bättre. Många väljer att sätta tegel på fasaden för att få en lyxigare utsida men samtidigt även höja husets värde. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din fasads nya beklädnad.

 

Skorstenar och öppna spisar

En skorsten håller normalt i upp till 50 år, beroende på väder och vind. En skorsten som regelbundet värms upp har en förmåga att hålla längre medan en skorsten som endast värms upp sporadiskt löper en större risk att utsättas för frostskador. Har du en otät skorsten kan du få eldningsförbud, vilket är trist om fastigheten har en öppen spis eller en kamin. Vi kan hjälpa dig att mura upp en ny skorsten men också täta din befintliga skorsten så att den blir godkänd när den besiktigas av sotaren.

 

En öppen spis är inte bara välgörande för inomhusvärmen och plånboken, med tanke på minskade uppvärmningskostnader, utan är också en mycket stilfull inredningsdetalj. Våra murare i Smedjebacken kan hjälpa dig att mura en öppen spis utifrån dina önskemål på design och funktion.

 

Mur kring tomten

Vill du sätta upp en mur runt din tomt för att göra en tydlig tomtgräns eller för att begränsa insyn kan Barkens Bygg hjälpa dig med din mur. Våra murare kan bygga murar med lättbetong, som sedan putsas, tegel eller med natursten. Vi kan också hjälpa dig med att bygga en stödmur på tomten om du exempelvis har en lutande tomt och vill frigöra mer ytor.

 

Kontakta oss

För att erhålla mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig med murning i Dalarna kan du kontakta oss på Barkens Bygg, som är ett byggföretag i Smedjebacken. Vi har utbildade och erfarna murare i Smedjebacken som har en stor kunskap då det kommer till murning av olika objekt. Som privatperson har du möjlighet att använda dig av ROT-avdraget i samband med att du anlitar oss för murning. Det ger dig 30 % tillbaka för våra arbetskostnader.

 

Barkens Bygg har också försäkringar och lämnar förstås också garantier på våra arbeten så att du som kund kan känna dig trygg då du anlitar oss. Du kan använda dig av formuläret på vår hemsida för att, kostnadsfritt och utan förpliktelser, boka ett hembesök där vi kan lyssna på dina önskemål och ge råd. Därefter kan vi lämna en offert på det arbete som du vill få utfört där vi kan ge dig ett konkurrenskraftigt pris. 

Kontakta oss för kostnadsfri offert inför ditt kommande byggprojekt

Är du i behov av ett byggföretag i Smedjebacken? Vi på Barkens Bygg erbjuder privatpersoner, företag och föreningar gratis offert & platsbesök för att hjälpa er med det kommande byggprojektet!