Vilka typer av byggarbeten utför vi på Barkens Bygg i Smedjebacken

Då du behöver hjälp med tillbyggnad, ombyggnad eller renovering i Dalarna kan du vända dig till Barkens Bygg. Vi är ett byggföretag i Smedjebacken som åtar oss bygguppdrag i hela Dalarna. Du kan boka ett kostnadsfritt hembesök så vi kan lämna en rättvis offert med ett konkurrenskraftigt pris.

När du söker efter ett byggföretag i Smedjebacken kan du med trygg hand vända dig till Barkens Bygg som kan åta sig alla möjliga typer av byggarbeten i Dalarnas län. Våra medarbetare innehar yrkesbevis och de certifieringar som krävs för att de ska kunna utföra arbeten inom sina respektive arbetsområden. Vi kan hjälpa dig med nybyggnation, ombyggnad och tillbyggnad men även utföra renoveringar, både fasadrenovering och renoveringar inomhus. Vi har också rörmokare i Smedjebacken vilket innebär att vi också åtar oss VVS arbeten, som exempelvis i samband med badrumsrenoveringar.

 

Anlita ett byggföretag i Smedjebacken

När du ska utföra byggarbeten i Dalarna kan du kontakta oss på Barkens Bygg som kan hjälpa dig med både mindre som större byggprojekt. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan diskutera dina önskemål så att vi kan lämna en rättvisande offert med ett konkurrenskraftigt pris. Barkens Bygg är ett väletablerat byggföretag i Smedjebacken som idag har 16 anställda hantverkare med olika kompetensområden. Det gör att vi kan utföra alla typer av byggarbeten för företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar.

 

Nybyggnation

I samband med nybyggnationer av exempelvis villor, garage, carport, friggebodar eller andra byggnader kan vi tillhandahålla med kunniga och skickliga hantverkare. Vi har exempelvis snickare, murare, plattsättare och rörmokare som samtliga innehar yrkesbevis inom sina respektive arbetsområden. Våra hantverkare har många års erfarenhet från nybyggnationer vilket gör att de har den kunskap som krävs för att kunna finna kreativa och hållbara lösningar för alla typer av nybyggnationer. Arbetet utförs enligt de branschstandarder som finns samtidigt som vi enbart använder godkänt byggmaterial i samband med vårt utförande.

 

Tillbyggnad

Ska du göra en tillbyggnad till din fastighet för att skapa mer bostadsyta kan vi hjälpa dig med ditt byggprojekt. Att göra en tillbyggnad är en väg att gå när huset börjar bli trångbott. En tillbyggnad innebär att man utökar fastighetens grund så att man kan göra en tillbyggnad och därmed få mer yta inomhus. För att kunna göra en tillbyggnad krävs det att du först ansökt om byggnadslov och tagit fram ritningar över din tillbyggnad. Vi kan åta oss hela entreprenader i samband med tillbyggnad då vi har hantverkare med yrkesbevis som har en stor erfarenhet när det kommer till tillbyggnader.

 

Ombyggnad

Ett annat sätt att få mer bostadsyta i sin fastighet är att göra en ombyggnad, en påbyggnad om du bygger uppåt eller en underbyggnad då man bygger nedåt, alltså gräver ut för en källare. Även då du gör en ombyggnad så krävs det oftast bygglov från kommunens byggnadsnämnd. När du ska göra en ombyggnad i Dalarna kan du anlita en byggfirma i Smedjebacken som kan åta sig totalentreprenaden för din tillbyggnad. Barkens Bygg kan också agera som underleverantörer och ansvara för delar av tillbyggnaden som exempelvis snickeriarbeten, murning eller VVS arbeten.

 

Renovering

Barkens bygg är ett byggföretag i Smedjebacken som kan utföra såväl fasadrenoveringar som renoveringar inomhus. Vi är experter på köksrenoveringar och badrumsrenoveringar men kan också åta oss andra typer av snickeriarbeten inomhus som exempelvis att inreda en vind eller källare. För att erhålla mer information om våra tjänster vi kan erbjuda dig i samband med att du ska renovera kan du kontakta oss för mer information genom formuläret på vår hemsida.

 

Om Barkens Bygg AB

Barkens Bygg är ett etablerat byggföretag i Smedjebacken som har varit verksamma inom byggbranschen i många år och därmed hunnit samla på oss många goda omdömen från våra kunder. Vi har idag 16 medarbetare som är verksamma inom olika arbetsområden som exempelvis snickare, plattsättare, rörmokare och murare. Det betyder att vi kan åta oss de allra flesta typer av byggarbeten i Dalarna. Alla våra medarbetare har yrkesbevis och en lång erfarenhet från branschen. Vi innehar förstås F-skattesedel så att du som privatperson kan göra ett ROT-avdrag på 30 % av våra arbetskostnader. Vi har dessutom nödvändiga försäkringar som gör att du kan vara trygg då vi utför vårt arbete. Samtidigt lämnar vi även garantier på utfört arbete så att du även kan känna dig trygg efter att projektet är avslutat. 

Kontakta oss för kostnadsfri offert inför ditt kommande byggprojekt

Är du i behov av ett byggföretag i Smedjebacken? Vi på Barkens Bygg erbjuder privatpersoner, företag och föreningar gratis offert & platsbesök för att hjälpa er med det kommande byggprojektet!