Byggarbeten

Byggarbeten

När du behöver hjälp med nybyggnation, ombyggnad, tillbyggnad eller renoveringar av olika slag kan du tryggt vända dig till oss. Vi är ett byggföretag i Smedjebacken som kan åta oss såväl mindre som större byggprojekt åt privatpersoner, företag och föreningar. Barkens Bygg har ett flertal medarbetare som har yrkesbevis inom flera olika områden som exempelvis snickare, murare, plattsättare och rörmokare i Smedjebacken. Detta gör att vi kan åta oss hela entreprenader så att du som beställare bara behöver ha kontakt med en person i samband med byggprojektet.

 

Byggarbeten i Dalarna

Barkens bygg är ett väletablerat och modernt byggföretag i Smedjebacken som utför alla typer av snickeriarbeten, murning, pust, plattsättning eller VVS arbeten i Dalarnas län. Behöver du hjälp med att renovera ett badrum, bygga en carport, en altan eller göra en ombyggnad av din fastighet är du välkommen att kontakta oss. Vi är experter på det mesta inom bygg och kan erbjuda dig konkurrenskraftiga priser för ditt byggprojekt.

 

Du kan använda dig av vårt kontaktformulär på denna hemsida för att boka ett hembesök där vi kan lämna råd och diskutera ditt byggprojekt. Självklart har vi alla nödvändiga försäkringar och lämnar också garantier på vårt arbete så att du kan känna dig trygg även efter att vi är klara.

Kontakta oss för kostnadsfri offert inför ditt kommande byggprojekt

Är du i behov av ett byggföretag i Smedjebacken? Vi på Barkens Bygg erbjuder privatpersoner, företag och föreningar gratis offert & platsbesök för att hjälpa er med det kommande byggprojektet!