Murning & Plattsättning

Murning & Plattsättning

När du behöver hjälp med murning eller plattsättning kan du vända dig till Barkens Bygg som är ett byggföretag i Smedjebacken som utför murning och plattsättning i hela Dalarnas län. Det innebär att vi kan hjälpa dig med att mura upp väggar, murar runt trädgårdar, grunder men även utföra puts-arbeten i samband med exempelvis en fasadrenovering. Våra murare har yrkesbevis och en lång erfarenhet inom området vilket gör att vi kan åta oss både små som större uppdrag åt både privatpersoner som företag i Dalarnas län.

 

Plattsättning

Vi är ett byggföretag i Smedjebacken som kan hjälpa dig med hela entreprenaden i samband med nybyggnation eller renovering av badrum eller andra våtrumsutrymmen. Vi har snickare, plattsättare och rörmokare i Smedjebacken vilket innebär att vi kan åta hos hela totalentreprenader i samband med badrumsrenovering åt företag, privatperson eller bostadsrättsföreningar.

 

Du är välkommen att kontakta oss på Barkens Bygg för att erhålla mer information om hur vi kan hjälpa dig med murning & plattsättning. Du kan också boka ett hembesök där vi kan få all den information som vi behöver för att kunna erbjuda dig en offert med ett konkurrenskraftigt pris. Självklart får du både hembesök och offert kostnadsfritt samtidigt som du inte heller förbinder dig för något.


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss för kostnadsfri offert inför ditt kommande byggprojekt

Är du i behov av ett byggföretag i Smedjebacken? Vi på Barkens Bygg erbjuder privatpersoner, företag och föreningar gratis offert & platsbesök för att hjälpa er med det kommande byggprojektet!