Takläggning

Takläggning

Ett tak har en livslängd på cirka 25-40 år, variationen beror på typen av takbeklädnad samt om det tidigare varit utsatt för fuktskador. När takets livslängd börjar närma sig bör du lägga om taket så att du har ett starkt tätskikt som skyddar taket mot fukt. När du planerar att utföra en takläggning kan du kontakta oss på Barkens Bygg AB som är ett byggföretag i Smedjebacken. Våra duktiga takläggare är proffs på alla typer av tak och förklarar gärna mer om hur vi kan hjälpa just dig.

 

Låt oss hjälpa dig med din takläggning i Smedjebacken och Fagersta

Barkens Bygg AB är ett byggföretag i Smedjebacken som under många år utfört tjänster åt privatpersoner, företag och bostadsrättsförening. Idag är vi 16 stycken yrkesutbildade och erfarna hantverkare som utför alla typer av arbeten inom byggbranschen, förutom takläggning är vi även aktiva som rörmokare i Smedjebacken med omnejd.

 

Då du ska utföra en takläggning kan du tryggt vända dig till oss. Vi kan åta oss totalentreprenaden för ditt byggprojekt vilket innebär att vi tar över ansvaret för all logistik och ser till att arbetet utförs av behöriga hantverkare enligt gällande branschregler. Det innebär att du kan vara säker på att arbetet utförs korrekt och med högsta kvalitet.

Kontakta oss för kostnadsfri offert inför ditt kommande byggprojekt

Är du i behov av ett byggföretag i Smedjebacken? Vi på Barkens Bygg erbjuder privatpersoner, företag och föreningar gratis offert & platsbesök för att hjälpa er med det kommande byggprojektet!