VVS

VVS

När du ska utföra VVS arbeten i ditt hem eller i företagets lokaler behöver du anlita en certifierad VVS-montör, vanligtvis kallad rörmokare, som får utföra arbete med VVS. Arbeten som omfattar vattenledningar är ett av få arbetsområden där det krävs en hantverkare som innehar yrkesbevis. Detta yrkesbevis visar att denne har den kunskap som krävs för att arbeta med vattenledningar och avlopp. Om inte arbetet utförs på ett korrekt och fackmannamässigt sätt med rätt material kan det uppstå fuktskador eller vattenskador som lätt sprider sig till andra delar av fastigheten. Fukt kan ge upphov till mögel som är hälsovådligt för de som bor i bostaden. Därför bör du alltid anlita en utbildad rörmokare då du behöver få VVS arbeten utförda.

 

Hur vi kan hjälpa dig med VVS

Barkens Bygg är ett byggföretag i Smedjebacken som kan tillhandahålla rörmokare i Smedjebacken men också i övriga delar av Dalarna. Våra rörmokare är utbildade och har de certifieringar som krävs för arbete med vatten och avlopp. De har också varit verksamma länge i branschen vilket gör att de har en stor kunskap och därmed kan utföra alla typer av VVS arbeten. Om du behöver anlita en rörmokare i Smedjebacken är du välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt projekt.

Kontakta oss för kostnadsfri offert inför ditt kommande byggprojekt

Är du i behov av ett byggföretag i Smedjebacken? Vi på Barkens Bygg erbjuder privatpersoner, företag och föreningar gratis offert & platsbesök för att hjälpa er med det kommande byggprojektet!