Byggföretag Smedjebacken omslagsbild

Barkens Bygg erbjuder en bred kompetens med erfarna snickare i Dalarnas län

Vi är ett flexibelt byggföretag med kunden i fokus, som utför både stora och små jobb med samma höga service. Våra snickare utför tjänsterna ny-, om- och tillbyggnader, murning, plattsättning och tak mm. Vi är en modern och effektiv leverantör av byggtjänster i Dalarnas län.

Boka platsbesök

Kontakta oss för kostnadsfri offert inför ditt kommande byggprojekt

Är du i behov av ett byggföretag i Smedjebacken? Vi på Barkens Bygg erbjuder privatpersoner, företag och föreningar gratis offert & platsbesök för att hjälpa er med det kommande byggprojektet!


Byggföretag Smedjebacken är en webbplats som drivs av företaget Barkens Bygg!


Vi är väldigt fokuserade att uppnå kvalité och trygghet i allt vi tar oss för. Kvalité för oss innebär att vi alltid håller det vi utlovar, ha rätt yrkesman på rätt plats och att projektet går i mål med korrekt kostnadsbild, tidsram och med ett lyckat slutresultat. Kontakta oss serviceinriktade snickare för en första dialog om hur vi kan vara till hjälp för er.

Byggföretag Smedjebacken, Rörmokare Smedjebacken, Murare Smedjebacken bild

Vilka typer av arbeten utför vi på Barkens Bygg i Smedjebacken?

Då du behöver hjälp med tillbyggnad, ombyggnad eller renovering i Dalarna kan du vända dig till Barkens Bygg. Vi är ett byggföretag i Smedjebacken som åtar oss bygguppdrag i hela Dalarna. Du kan boka ett kostnadsfritt hembesök så vi kan lämna en rättvis offert med ett konkurrenskraftigt pris.

Vad kan våra rörmokare hjälpa dig med?

Är det dags att renovera badrummet, ska du installera nya vitvaror eller har du läckande kranar och igensatta avlopp kan du kontakta oss. Vi har certifierade rörmokare som utför VVS arbeten i Dalarna. Vi kan erbjuda VVS arbeten till mycket konkurrenskraftiga priser.

Byggföretag Smedjebacken, Rörmokare Smedjebacken, Murare Smedjebacken bild
Byggföretag Smedjebacken, Rörmokare Smedjebacken, Murare Smedjebacken bild

Vi är erfarna och kunniga murare i Smedjebacken

Ska du sätta upp en ny lättbetongvägg, mura en ny skorsten eller renovera din putsade fasad kan du vända dig till oss på Barkens Bygg som har utbildade murare i Smedjebacken. Vi kan åta oss alla typer av murnings-arbeten för privatpersoner, företag eller föreningar i Dalarna.

Alla våra tjänster på Barkens Bygg utförs med kvalité och trygghet

Vi utför våra tjänster personligt anpassade med lösningar efter kundens behov. När vi kommit överens om omfattning på det kommande projektet, bestämt val av material, får du som kund offert och tidsplan. Våra snickare är pålitliga och finns på plats vid bestämt datum och har från dag ett fullt fokus på att ditt projekt ska uppnå dina förväntningar.

Våra Tjänster
Murning & Plattsättning
Murning & Plattsättning

När du behöver hjälp med murning el...

Läs mer här

Byggarbeten
Byggarbeten

När du behöver hjälp med nybyggnati...

Läs mer här

VVS
VVS

När du ska utföra VVS arbeten i dit...

Läs mer här

Kontakta oss för kostnadsfri offert inför ditt kommande byggprojekt

Boka platsbesök

Vi är ett trovärdigt byggföretag i Smedjebacken som utför uppdrag i hela Dalarnas län

Våra snickare fokuserar 100% på varje jobb vi åtar oss och strävar alltid efter kundnöjdhet, oavsett om det gäller en helt ombyggd våning, köksrenovering eller plattsättning. Alla projekt är lika viktiga stora som små. Kontakta oss via kontaktformuläret för ett idémöte om hur vi kan hjälpa och inspirera dig för ditt kommande projekt.